... معرفی کتاب صوتی ...
خانم حمیده جمالی هنجنی در این کتاب ما را به اوایل دهه ۵۰ شمسی میبرد و ماجرایی مرموزی را روایت میکند که منجر به مرگ دختری ۲۶ ساله به نام منیژه حجازی میشود .
کتاب بر اساس اتفاقات جلسات دادگاه ، صحبتهای وکلا ، شاهدین و اعضای خانواده مقتول و قاتل ، نامههای رد و بدل شده بین منیژه و انوشیروان رزاق منش ( نامزد منیژه ) که در اینجا متهم به قتل او است نگاشته شده است.
در طول کتاب هرچه جلوتر میرویم این حس قوی تر میشود که یک جای کار مشکل دارد و برای خودم این سوال مطرح بود چرا فقط یک شاهد که آن هم در مورد شهادتش شک و شبهه وجود دارد حادثه را دیده است ؟
چرا اینقدر سخنان ضد و نقیض وجود دارد ؟
این روند ادامه دارد تا اینکه در انتهای داستان نویسنده ما را شوکه میکند ...
این منیژه خانم دختر ارتشبد عبدالحسین حجازی هست که آخرین سمتش رئیس ستاد ارتش بوده و مدتی پس از برکناری در سال ۴۸ اقدام به خودکشی میکند و انوشیروان رزاق منش هم کارمند عالی رتبه در وزارت خارجه .
این یعنی خاستگاه خانوادگیشان در سطح مرفه و بی درد جامعه بوده اند.
مرضی داشتیم به اسم درد بی دردی که وقتی آدم از لذایذ زندگی اشباع میشود به سراغ تجربههای جدید میرود ...
خواننده در طول داستان حدسهایی میزند که قوی ترین آن معطوف است به حسود بودن و یک آن از کوره در رفتن قاتل با توجه به اینکه منیژه دختر بی قید و بند و بیش از حد آزاد بوده ولی در پایان پای محافل خاص به میان میآید و ...
داستان را لو نمیدهم که اگر دوست داشتید از لذت کشف ماجرا محرومتان نکنم.
بسیار کوتاه اینکه کتاب نثر ساده و راحتی دارد و خوش خوان است و در کتاب صوتی خانم نینا فراهانی بخوبی از عهده کار بر آمده اند.